HomeTop 7Biciklistički klub Živinice organizovao je biciklijadu povodom obilježavanja Dana Grada Živinice pod...

Biciklistički klub Živinice organizovao je biciklijadu povodom obilježavanja Dana Grada Živinice pod nazivom COOLTURA12

Biciklistički klub Živinice organizovao je biciklijadu povodom obilježavanja Dana Grada Živinice pod nazivom COOLTURA12. Ugostili smo veliki broj biciklista sa cijelog Tuzlanskog kantona i na pravi a naš način obilježili dan našeg grada. Imali smo učesnike raznih uzrasta od najmlađih do nešto starijih kao i veliki broj pripadnica ljepšeg spola.

Vozili smo ne tako zahtjevnu turu, prvo kroz ulice našeg grada a zatim smo se uputili prema izletištu Rijeka Šerići, gdje smo u prelijepom prirodnom ambijentu na rijeci Suha uživali u pripremljenom roštilju.

Hvala svim učesnicima danasnje biciklijade i raduje nas činjenica da nas je bilo u onolikom broju kao i da sve veći broj mladih ljudi kao i pripadnica ljepšeg spola dolazi na naše događaje.

Posebno hvala prijateljima iz prijateljskih klubova: Biciklistički klub KalesijaBiciklistički klub KonjuhMTB Orlova KlisuraMTB Gradina SrebrenikBike Tour LukavacBiciklistički klub BanovićiBiciklistički Klub Sapna kao i svim drugim.

Hvala i Timu mladih Crvenog križa grada Živinice, jer su uvijek tu da paze da nam se nešto loše ne dogodi.

Također posebno hvala Grad Živinice bez koga sve ovo ne bi bilo moguće kao i gradskom gradonačelniku gospodinu Began Muhić – v.d. gradonačelnika Živinica koji je došao i uveličao ovaj naš događaj i odvezao s nama jedan dio ture.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

IZDVOJENE VIJESTI