HomeZanimljivostiDvogodišnji dječak s maminog mobilnog naručio čak 31 čizburger

Dvogodišnji dječak s maminog mobilnog naručio čak 31 čizburger

Jedna mama iz Teksasa doživjela je veliko iznenađenje kada je njen dvogodišnji sin naručio 31 čizburger iz Mekdonaldsa preko lokalnog dostavljača hrane.

Kelsi Golden (Kelsey Golden) koja se bavi marketingom, radila je od kuće i prebacivala fotografije sa telefona na kompjuter kada je njen dvogodišnji sin došao i uzeo telefon. Majka je za CNN objasnila da dječak voli da gleda svoj lik u ekranu kada se uključi kamera. Međutim, ovaj put nije samo posmatrao sebe.

– Počeo je da pritiska po ekranu i pomjera prst kao da mu je ruka na rolerkosteru – rekla je Golden.

Ubrzo je stiglo obavještenje od lokalnog dostavljača da je za njenu narudžbu potrebno više vremena nego obično. Ova poruka ju je iznenadila jer tog dana, kaže, da nije naručivala hranu.

Situacija se razjasnila kada se ispred kuće parkiralo dostavno vozilo, a dostavljač izvadio ogromnu kesu iz Mekdonaldsa u kojoj se nalazio 31 čizburger.

Golden kaže da je prvo pomislila da je dostavljač pogriješio adresu.

– A onda mi je sinulo da se Baret igrao mojim telefonom. Uzela sam telefon i vidjela da je u to vrijeme kreirana narudžba – objasnila je ona i dodala da je neželjenu narudžbinu morala da plati 91,7 dolara.

Pošto niko u njenoj porodici ne voli čizburgere, Golden je preko svog Favebook naloga ponudila besplatne obroke zainteresovanima. Kelsi kaže da se ubrzo pojavila jedna trudnica koja je željela šest čizburgera, a ostale je podijelila po komšiluku.

Avaz/AS info

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

IZDVOJENE VIJESTI