HomeIzdvojenoEmotivna priča: Djevojčica (7) prodajom limunade prikupila novac za nadgrobni spomenik svojoj...

Emotivna priča: Djevojčica (7) prodajom limunade prikupila novac za nadgrobni spomenik svojoj majci

Sedmogodišnja djevojčica iz Alabame, koja je nedavno izgubila majku, odlučila je pokrenuti štand za prodaju limunade kako bi prikupila novac za nadgrobni spomenik svojoj majci.

Emoure Johnson ostala je bez majke Carly Bordner u martu, kada je Carly preminula iznenada neposredno prije svog 30. rođendana.

Kad je Emoure s nanom Jennifer prvi put posjetila majčin grob, primijetila je da nema odgovarajućeg nadgrobnog spomenika. Osjećala je da je njen grob izostavljen i osamljen u usporedbi s ostalim grobnim oznakama na groblju.

Kad joj je nana objasnila da obitelj nema novca za postavljanje nadgrobnog spomenika, Emoure je odlučila djelovati. Pokrenula je štand za prodaju limunade kako bi prikupila novac. Unatoč skromnom početku s četiri limuna, brzo je privukla pažnju prolaznika, a donacije su počele pristizati.

Djevojčica nije prvobitno spominjala svoj cilj, ali se vijest brzo proširila, potaknuvši ljude da podrže njen trud. Čak i uz cijenu limunade od samo jednog dolara, prolaznici su često davali mnogo više. Emoure je ispričala kako je najviše što je dobila bilo 300 dolara za jednu čašu limunade.

Zahvaljujući velikom odazivu javnosti, spomenička kompanija ponudila je donaciju za nadgrobni spomenik. Emoure je na štandu prikupila oko 15.000 dolara, što će joj omogućiti da pokrije troškove pogreba svoje majke i postavi odgovarajući spomenik.

Nana Emoure je na Facebooku podijelila vijest, zahvaljujući svima na podršci i istaknuvši kako je ovo bila jedna od najbolnijih, ali i najljepših situacija koje su doživjeli, uz pomoć svoje zajednice, piše Fenix-magazin.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

IZDVOJENE VIJESTI