HomeIzdvojenoFaris Nožić: “Ronaldo mi je rekao da ostanem jak!"

Faris Nožić: “Ronaldo mi je rekao da ostanem jak!”

Utakmica između Bosne i Hercegovine i Portugala igrala se sinoć na stadionu Bilino polje u Zenici s početkom u 20:45 sati. Nažalost rezultat je bio 0:5 ali to nije umanjio osmijeh na Farisovom licu kada je uspio ostvariti svoj san i slikati se sa Cristianom Ronaldom.

Maleni Faris Nožić iz Mostara je dječak koji se godinama bori s bolešću a imao je životni san da upozna Cristiana Ronalda. Nakon medijskog pritiska da su pojedinci privatizovali reprezentaciju, te dan pred utakmicu dovodili svoju djecu, rodbinu, zetove, javio se i maleni Faris kako ima svoju životnu želju.

Šesnaestogodišnji dječak iz Mostara Faris Nožić, koji boluje od bulozne epidermolize sinoć je bio najsretniji dječak na svijetu. Upoznao je svog idola, dodirnuo ga i slikao se s njim.

Faris je otišao na utakmicu, a sa jednim od najboljih igrača na svijetu slikao se po završetku utakmice. Kaže da je osjećaj fenomenalan. Razgovarao je s njim na engleskom jeziku, slikao se sa svojom zvijedom i ostvario svoju životnu želju.

“Osjećaj je bio predivan. Sve je bilo poslije utakmice. Ja sam otišao u Zenicu gledati utakmicu i na kraju sam se slikao s Ronaldom. Ronaldo me pitao kako sam i rekao da ostanem jak. Ja sam njemu reko da je najbolji igrač na svijetu.

Hvala svim dobrim ljudima koji su pomogli da ostvarim svoj san. Predivan je! – izjavio je Faris Nožića za portal Crna-Hronika.

bosnainfo.ba/ASinfo

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

IZDVOJENE VIJESTI