HomeTuzlanski kantonKamp za izbor fotomodela Tuzlanskog kantona počeo je u Živinicama

Kamp za izbor fotomodela Tuzlanskog kantona počeo je u Živinicama

Započeo Kamp za Izbor Fotomodela Tuzlanskog Kanton u Živinicama:

Spektakl Mode i Talenta Živinice, u srcu Tuzlanskog kantona, Živinice su postale središte talenta i ljepote, otvarajući svoja vrata za prestižni kamp izbora fotomodela.

 Ovaj događaj, koji privlači pažnju javnosti i medija, ugostio je četrnaest izvanrednih kandidatkinja iz raznih općina i gradova Tuzlanskog kantona, svaka donoseći jedinstveni pečat svoje zajednice. Tokom intenzivnog programa kampa, djevojke se pripremaju za veliko finale, učestvujući u nizu radionica koje obuhvataju sve od koreografije i javnog nastupa, do proučavanja turističkih potencijala svojih gradova.

 Predanost i trud uložen u pripreme vidljivi su u svakom segmentu, posebno naglašavajući značaj kulture i identiteta Tuzlanskog kantona. Prvi dan kampa obilježile su probe stajlinga, gdje su kandidatkinje demonstrirale modne kombinacije koje će zasijati na sceni Arena Centra u Živinicama, 6. marta. 

Ovaj događaj ne samo da predstavlja vrhunac njihovih napora već i služi kao platforma za predstavljanje talenta i ljepote kantona. Drugi dan kampa bio je posvećen istraživanju Živinica kroz objektiv kamere. Kandidatkinje su posjetile atraktivne lokacije, stvarajući promo snimke i fotografije koje će dodatno obogatiti večer finala. Osim toga, učestvovale su u radionici “Karijerni napredak” u organizaciji kabineta gradonačelnika Živinica, što je pružilo priliku za učenje i razvoj van granica modelinga.

 Poseban pečat kampu dala je Amira Fočić, talentovana modna kreatorica iz Živinica, koja se prvi put predstavlja sa svojom kolekcijom. Fiting sesija sa Amirinim kreacijama obećava spektakularan show na finalnoj večeri, spajajući umjetnost mode sa jedinstvenim identitetom kantona. Događaj obećava spektakularno veče ispunjeno modom, ljepotom, zabavom i muzikom, pozivajući sve ljubitelje ovih aspekata da postanu dio nezaboravnog iskustva. 

Rezervacije za ovaj jedinstveni događaj moguće je izvršiti na broj 061 331 858. Živinice još jednom dokazuju da su središte ne samo industrijskog već i kulturnog i umjetničkog razvoja Tuzlanskog kantona, pružajući platformu mladim talentima da zasijaju u punom sjaju. Ne propustite priliku da budete dio ovog izuzetnog događaja koji slavi ljepotu, talent i kreativnost.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

IZDVOJENE VIJESTI