HomeIzdvojenoNakon otklanjanja određenih kvarova informacioni sistem IDDEEA-e BiH funkcioniše bez poteškoća

Nakon otklanjanja određenih kvarova informacioni sistem IDDEEA-e BiH funkcioniše bez poteškoća

Nakon otklanjanja određenih kvarova informacioni sistem IDDEEA-e BiH funkcioniše bez poteškoća, saopšteno je iz IDDEEA-e.

” Želimo vas obavijestiti da je informacioni  sistem IDDEEA-e,  koji je u toku jučerašnjeg dana imao određene probleme, ponovo uspostavljen te sada u potpunosti funkcioniše bez problema. Pružanje usluga našim korisnicima kao i razmjena podataka prema svim nadležnim organima se danas odvija nesmetano. Nakon 18 sati neprekidnog rada na otklanjanju navedenih problema,  tehnički tim IDDEEA BiH je uspostavio informacioni sistem Agencije da funkcioniše u punom kapacitetu”, navodi se u saopštenju.

Obzirom da se radi o opremi koja je nabavljena 2012.godine, Agencija je više puta planirala nabavku adekvatne opreme za ove namjene, no kako navode nisu bili u mogućnosti da realizuju zbog kako kažu iz IDDEEA-e nedostatka budžeta.

“Uprkos navedenim izazovima, zaposlenici Agencije uložili su dodatne napore da se situacija normalizuje te još jednom možemo potvrditi da sada sistem funkcioniše bez poteškoća”, stoji u saopštenju.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

IZDVOJENE VIJESTI