HomeIzdvojenoOdržana treća po redu manifestacija “Trči za zdravlje” Kladanj 2023

Održana treća po redu manifestacija “Trči za zdravlje” Kladanj 2023

U organizaciji Općine Kladanj, Sportskog saveza Općine Kladanj, Asocijacije Kladanjskih udruženja, odgojno-obrazovnih ustanova, preduzeća, ustanova, udruženja, kao i angažmana velikog broja pojedinaca i volontera održana manifestacija „Trči za zdravlje“ Kladanj 2023.

Na početku vrijedi spomenuti i zlatne sponzore: Općinu Kladanj, CRS Sarajevo, Ministarstvo za kulturu, sport i mlade TK, Skupštinu TK, Oaza D.O.O. ali i sve ostale sponzore i donatore kojih je bilo preko 60. Manifestacija „Trči za zdravlje“ za kratko vrijeme je postala jedan od najvažnijih i najmasovnijih sportsko-kulturnih događaja na području općine Kladanj. Pored domaćina bili su gosti iz Tuzle, Sarajeva, Olova, Srebrenika, Teočaka, Kalesije, Živinica, Banovića, Lukavca i Čelića… a takmičili su se u preko 20 utrka razvrstanih po kategorija uz veliki interes i broj prijavljenih takmičarki i takmičara.

Manifestaciju su otvorili gosti iz udruženja „Koraci nade“ iz Tuzle i mališani dječijeg obdaništa „Edina Čamdžić“ Kladanj. Svim učesnicima su obezbijeđene majice i zahvalnice a najuspješnijim u svim kategorijama i medalje. Kiša i veliki pljuskovi nisu uspjeli pokvariti ovaj dan, svi zajedno iz Kladnja su poslali poslali pozitivnu sliku zajedništva i još jednu lijepu priču.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

IZDVOJENE VIJESTI