HomeIzdvojenoOtvoren poziv za bh. poduzetnice za učešće na Regionalnom sajmu preduzetništva žena...

Otvoren poziv za bh. poduzetnice za učešće na Regionalnom sajmu preduzetništva žena EXPO

Poduzetnice iz svih sektora privrede iz BiH do 31. augusta mogu se prijaviti za učešće na Regionalnom sajmu preduzetništva žena EXPO 2023. 

U organizaciji UN Women ovaj sajam, zakazan za novembar, okupit će poduzetnice i poslovne partnere iz Evrope i centralne Azije.

Učešćem na sajmu poduzetnice će imati priliku da predstave svoj biznis korištenjem izložbenog prostora, učestvuju u radionicama vodećih kompanija i dobiju podršku od mentora.

Također, bit će im omogućeno da pripreme svoj investicioni prijedlog i dobiju povratne informacije i sugestije za unapređenje, kao i da se povežu sa drugim poduzetnicama iz 13 država Evrope i centralne Azije. 

Poziv je otvoren do 31. augusta, a prijave se mogu slati putem prijavnog linka: http://unwo.men/WNlZ50PqHk9. 

Sajam će ove godine doživjeti svoje treće izdanje, a sastojat će se iz niza lokalnih i regionalnih aktivnosti izgradnje biznisa i umrežavanja, kao i radionica za izgradnju kapaciteta koje omogućavaju preduzećima, investitorima i preduzetnicama u regionu da uče i međusobno se povezuju.

Glavni događaj će omogućiti umrežavanje poduzetnica i predstavljanje poslovnih ideja potencijalnim investitorima, saopćeno je iz UN Women. 

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

IZDVOJENE VIJESTI