HomeZanimljivostiOvo su mama Dijana i Marko koji je uspio završiti faks: "Studirao...

Ovo su mama Dijana i Marko koji je uspio završiti faks: “Studirao je 12 godina”

U BEOGRADU je prije nekoliko dana osvanuo zanimljiv billboard koji je gospođa Dijana posvetila svom sinu Marku.

“Izvinjavam se sinu Marku što nisam vjerovala da će završiti fakultet. Čestitam sine, nebo je granica. Mama Dijana”, stoji na billboardu koji je ubrzo postao hit na društvenim mrežama. Fotografiju billboarda objavili smo na našem portalu i ubrzo je stigla poruka od Dijane, prenosi Index.hr

“Hvala vam na prenesenoj vijesti o billboardu na koji sam stavila javnu ispriku sinu Marku. Meni kao mami je jako važno da se vijest pojavila u Zagrebu i RH gdje sam ja doma i odakle je ideja o billboardu zapravo i krenula. Veliko hvala”, poručila je. Kontaktirali smo Dijanu koja nam je ispričala da je ideja o billboardu došla sasvim spontano.

“Marko je studirao 12 godina jer je pauzirao, nije mu se baš nešto dalo završiti fakultet pa sam ja silno inzistirala na tome. Dala sam mu obećanje da ću mu se javno ispričati kada vidim diplomu. Kao najbolja opcija mi se činila javna isprika na billboardu”, ispričala je Dijana za Index. Njezin sin o čitavoj ideji nije znao ništa.

“Na sve moguće načine sam pokušavala doći do billboarda”

No Dijana priznaje kako nije bilo baš jednostavno doći do billboarda za Marka. Obratila se jednoj marketinškoj agenciji u Zagrebu koja joj je naposljetku pomogla realizirati ideju.

“Na sve moguće načine sam pokušavala doći do billboarda u Beogradu s obzirom na to da ja živim u Zagrebu. Tu mi je puno pomogla jedna agencija koja mi je omogućila da dođem do billboarda jer ga je, naime, nemoguće kupiti kao privatna osoba i s privatnim porukama. Prepoznali su ovu super ideju i dali su mi mogućnost”, rekla je.

“Marko je diplomirao u svibnju, ali ja nisam mogla billboard toliko brzo nabaviti koliko je on mene brzo iznenadio. Poslao mi je fotografiju i napisao da je diplomirao. No billboard tada nije bio dostupan pa je postavljen tek 12. lipnja. Nisam mu nakon toliko studiranja htjela slati cvijeće i balone, ovo mi se činilo bolje”, dodala je.

“Marko je bio oduševljen”

Dijanin sin je billboard potom slučajno vidio jer je plakat postavljen u blizini Markovog radnog mjesta.

“Bio je jako iznenađen i oduševljen. Dan nakon je nastala pompa. Nisam to očekivala. Ujutro sam se probudila i bila iznenađena dosegom ovog. ‘Još samo fali da završimo na televiziji’, rekla sam suprugu. I tako je i bilo. Zahvalna sam svima koji su prepoznali moju ideju”, rekla je Dijana kroz smijeh.

“To je bila najbolja ideja da se ispričam javno. Inače volim raditi fora prankove prijateljima za rođendan. Koliko sam čekala tu diplomu, evo ti javna isprika. Tehnički, ta diploma neće ništa bitno promijeniti u njegovom životu, ali bitno je kad nešto pokreneš da to i završiš”, zaključila je.

Marko trenutno živi i radi u Beogradu, a mama Dijana otkrila nam je i da se uskoro ženi.

Buka magazin / AS info

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

IZDVOJENE VIJESTI