HomeIzdvojenoPalestinska zajednica u BiH pokrenula humanitarni broj za pomoć narodu Palestine

Palestinska zajednica u BiH pokrenula humanitarni broj za pomoć narodu Palestine

Palestinska zajednica u Bosni i Hercegovini pokrenula humanitarni broj 090 292 000, putem kojeg građani BiH doniraju tri KM narodu Palestine, saopćeno je iz Palestinske zajednice u BiH.

– Zahvalni smo građanima i predstavnicima vlasti Bosne i Hercegovine koji su pružili i dalje pružaju podršku palestinskom narodu. Dok ovo govorimo izraelske rakete ruše ono što je preostalo u Gazi, a hiljade nevinih stradaju u stravičnom raketiranju civilnih ciljeva. Svaki napor Palestinaca da se odbrane od stalne represije, rušenja sporazuma, otimanja zemlje i ubijanja nevinih koje konstantno traje, Izrael uzima kao alibi da pojača agresiju i okupaciju.

Stoga je Palestinska zajednica u Bosni i Hercegovini pokrenula humanitarni broj 090 292 000 – putem kojeg građani BiH doniraju tri KM narodu Palestine.

Pomoći možete i direktno uplatom na žiro račun kod BBI Banke, broj računa : 141-311-53200039-07 (primalac Udruženje Palestinska zajednica u BiH, Džinina 4, Sarajevo – s naznakom “Pomoć za Palestinu”) – saopćeno je iz Palestinske zajednice u BiH.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

IZDVOJENE VIJESTI