HomeVijestiŽivinicePoziv za učešće na Javnoj raspravi o nacrtu Pravilnika

Poziv za učešće na Javnoj raspravi o nacrtu Pravilnika

Služba za opću upravu, društvene djelatnosti, boračko-invalidsku zaštitu i raseljene osobe, odsjek za boračko-invalidsku zaštitu i raseljene osobe  Grada Živinice stavlja na Javnu raspravu Nacrt Pravilnika o upravljanju i održavanju objekata izgrađenih provođenjem projekta „Zatvaranje kolektivnih centara i alternativnih smještaja putem obezbjeđenja javnih stambenih rješenja”, usvojen na sjednici Gradskog vijeća Grada Živinice, održanoj 22. 6. 2023. godine.

S tim u vezi, pozivaju se svi zainteresovani stanovnici i korisnici kolektivnih centara i alternativnih smještaja sa terotorije Živinica da uzmu učešće u Javnoj raspravi koja će se održati 4. jula 2023. godine (utorak) u Velikoj sali Gradskog vijeća Živinice sa početkom u 12:15 sati.

Mišljenja, prijedlozi i primjedbe mogu se dati u vremenskom periodu od dana objavljivanja poziva na web stranici i oglasnoj ploči Grada Živinice do 4. 7. 2023. godine  putem:

– pošte ili lično na adresu: Grad Živinice, ul. Alije Izetbegovića br. 28, Živinice, sa naznakom: „zatvaranje kolektivnih centara i alternativnih smještaja –  raseljene osobe”,

– putem e-maila: [email protected]  ili  [email protected]  ili [email protected]

– dati na zapisnik postavljanjem pitanja na Javnom izlaganju.

Javna rasprava 

Nacrt Pravilnika o upravljanju i održavanju objekata izgrađenih provođenjem projekta „Zatvaranje kolektivnih centara i alternativnih smještaja putem obezbjeđenja javnih stambenih rješenja”

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

IZDVOJENE VIJESTI