HomeSvijetSrbija: Traje potraga za dvogodišnjom djevojčicom nestalom kod Bora

Srbija: Traje potraga za dvogodišnjom djevojčicom nestalom kod Bora

Na terenu su policija, vatrogasci-spasioci, pripadnici Gorske službe spasavanja, pripadnici Žandarmerije sa psima-tragačima, lovci i brojni građani, a u akciji se koriste i helikopteri i dronovi sa termovizijskim kamerama.

Potraga za nestalom dvogodišnjom djevojčicom Dankom Ilić iz okoline Bora u Republici Srbiji koja je nestala jučer u mjestu Banjsko Polje kod Bora i dalje traje.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije saopšteno je da su na terenu policija, vatrogasci-spasioci, pripadnici Gorske službe spasavanja, pripadnici Žandarmerije sa psima-tragačima, lovci i brojni građani.

„U ovoj akciji se koriste i helikopteri i dronovi sa termovizijskim kamerama, dok u potragu mogu da se uključe i dobrovoljci u koordinaciji sa policijom“, navode iz MUP-a Srbije.

Pripadnici MUP-a aktivirali su sistem Pronađi me za hitno obavještavanje javnosti zbog slučaja nestanka dvogodišnje djevojčice.

Građane su pozvali da ukoliko imaju bilo kakve informacije odmah pozovu policiju na broj 192.

Djevojčica Danka Ilić, koja je nestala jučer u 13:45 časova u borskom naselju Banjsko Polje, ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara. U trenutku nestanka imala je maslinastozelenu jaknu, ljubičaste pantalone, crne patike i kosu vezanu u rep.

trtbalkan/ASinfo

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

IZDVOJENE VIJESTI