HomeMagazinSting u Sarajevo dovodi svjetsku video i audio produkciju za koncert

Sting u Sarajevo dovodi svjetsku video i audio produkciju za koncert

Ušli smo u sedmicu dugo očekivanog koncerta Stinga u Sarajevu, koji će se održati u nedjelju, 02. oktobra u Zetri. Kako bi publici u Sarajevu po prvi put pružio vrhunski muzički ugođaj, Sting stiže sa najsavremenijom video i audio produkcijom svjetske kvalitete, kao i spektakularnim majstorima rasvjete i vizuelnih efekata.

– U ovom dijelu jesenje turneje, Sting direktno iz Velike Britanije dovodi šest velikih šlepera i pet tour busova najsavremenije audio, video i rasvjetne opreme, kao i tim od preko 50 tehničara koji će se pobrinuti da nam pruže vrhunski ugođaj. Svjetske zvijezde njegovog ranga posebnu pažnju posvećuju vizuelnom i zvučnom ugođaju nastupa, i vjerovatno će ovo biti jedan od najspektakularnijih produkcijskih koncerata održanih u Sarajevu – poručio je Boban Milošeski, vlasnik produkcijske kuće Avalon.

Preostale ulaznice za parter i VIP zonu za koncert Stinga u Sarajevu možete potražiti na portalu www.kupikartu.ba, kao i na njihovim prodajnim mjestima širom Bosne i Hercegovine. Podsjećamo da će kao gost na koncertu nastupiti i Džo Samner (Joe Sumner), koji će održati nastup od 45 minuta prije izlaska Stinga na binu, koji će po prvi put u Sarajevu odsvirati svoje najveće hitove kako iz solo karijere, tako i iz ere benda The Police.

Avaz/AS info

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

IZDVOJENE VIJESTI