HomeVijestiŽiviniceVIDEO/Damir Džakić i njegova kćerkica Hanna gitarom i pjesmom oduševljavaju pratioce društvenih...

VIDEO/Damir Džakić i njegova kćerkica Hanna gitarom i pjesmom oduševljavaju pratioce društvenih mreža

Djetinjstvo je naljepše doba svakog čovjeka. Kada odrastemo sa sjetom se prisjećamo svih trenutaka provedenih sa najmilijima. Tako da nam niti jedan specijalitet ne miriše kao lepine koje je mama pravila u hladnim zimskim noćima. Ni jedan napitak nije draži od onog čaja koji se pio poslije višesatnog sankanja. Takve uspomene nas definišu i prate kroz cijeli život. Upravo lijepe uspomene koje se urezuju u srce stvaraju Džakići. Damira smo upoznali na “Zvezdama Granda”, nekoliko puta bio je gost i u zabavnim emisijama NEON Televizije i iste ulljepšavao pjesmama. Već neko vrijeme videoklipovima razveseljava i pratioce na društvenim mrežama ali ovog puta nije sam, pažnju mu “krade” kćerkica Hanna. Šestogodišnja Hanna osmijehom i energijom kojom zrači naprosto “razoružava”.

Sa 4 godine je Hanna pokazala svoju ljubav prema muzici. Svaki put kada bi Damir krenuo da nešto snimi ili svira u kući, ona bi uzela mikrofon i počela pjevati. Prvi njihov zajednički video nastao je prije dvije godine sasvim slučajno kada se Hanna u pola pjesme pridružila Damiru i počela pjevati, i to je bio buum.” kazala je Hannina mama Dženita za portal NEON Televizije.

Na snimcima se zaista vidi da Hanna uživa u tome i da to radi iz čiste ljubavi. A isto tako se vidi da je babo ponosan i sretan i nimalo ljubomoran što mu je ukrala šou.

Svi su bili oduševljeni i iznenađeni njenom slobodom, i načinom kako to radi, vjerujte ljudi su nas na ulici zaustavljali zbog nje, gdje god dođemo prepoznaju nas ne zbog Damira nego zbog Hanne.” dodaje mama koja je i “krivac” što se videoklipovi nađu na društvenoj mreži.

Ne mogu da odolim a da ne podijelim to sa ljudima, u ovom nekom ružnom vremenu makar malo da im uljepšamo dan” .

Hanna je u međuvremenu krenula svirati klavir i jako dobro joj ide. Naša mala sagovornica osim talenta za muziku pokazala je i koliko srce ima. Vidjela je da ima djevojčica koje nažalost zbog bolesti nemaju kosu, te da im se osmijeh može izmamiti ukoliko poklonimo svoju. Insistirala da se ošiša i donira kosu. Naravno, roditelji su udovoljili njenoj želji.

Nedavno su Džakići otvorili radnju Baby Boom, a opet je Hanna imala svoje zasluge u tome jer je samo njeno rođenje mami bila motivacija za otvaranje radnje sa odjećom za djecu. Nerijetko je i model.

Sa djecom nikada nije dosadno. Željni su zabave i igre te je na roditeljima da im u ovim izazovnim vremenima tehnologije pruže način za kvalitetno provedeno vrijeme. U domu Džakića gitara ne miruje i pjesma većim djelom vremena se čuje..Kako to izgleda pogledajte u videoprilogu..Ne sumnjamo da ćete uživati. Mi jesmo.

ntv.ba/ASinfo

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

IZDVOJENE VIJESTI