HomeZanimljivostiVjerovatno najmlađa nena u BiH: Mirsada iz Podgajeva sa 33 godine dobila...

Vjerovatno najmlađa nena u BiH: Mirsada iz Podgajeva sa 33 godine dobila unuku

Dobiti unuče, svi koji su iskusili to, kažu da je poseban osjećaj. Radost sa svojim prijateljima na društvenoj mreži podijelila je i Mirsada Malkanović Brkić iz Podgajeva. Njena kćerka dobila je kćerku a Mirsada nije krila koliko je ponosna i sretna zbog te činjenice. Mirsada je vrlo mlada postala majka a isto tako i nena. Napunila je kaže 33 godine. Iako se udala vrlo mlada ističe da je sretna kako je život posložio kocke. Ima dvije kćerke.

Ja sam sebi rodila drugarice. Da svagog Allah obraduje curama ko moje što su moje” dodaje Mirsada za portal NEON Televizije.

Svjesna je činjenice da je jako mlada za titulu nene, ali to je raduje i kroz smijeh kaže da se neće ljutiti kada je unukica bude tako zvala.

Biti nena u ovim godinama ima svoje prednosti a svakako prednosti tih godina vidjet će i njena kćerka kojoj će biti tu kada joj zatreba. Podrška svojim kćerkama bila je uvijek i uvijek će biti. Majka je ona na koju se uvijek mogu osloniti a naravno i ostaviti dijete na čuvanje. Mlade mame znaju koliko je bitno imati nekoga da pričuva dijete.

Mladoj mami i neni upućujemo iskrene čestitke i da uživaju u danima pred njima. Mala princeza je kažu donijela novu svježinu i radost u život..

Preciznih podataka, koliko najmlađa nena u BiH ima godina, nema evidentiranih ali s obzirom na broj Mirsadinih godina pretpostavljamo da ako nije najmlađa onda je jedna od najmlađih.

ntv.ba/ASinfo

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

IZDVOJENE VIJESTI