HomeIzdvojenoVučić potvrdio da je nestala djevojčica Danka Ilić ubijena, uhapšene dvije osobe

Vučić potvrdio da je nestala djevojčica Danka Ilić ubijena, uhapšene dvije osobe

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je na press konferenciji kazao da su dvoje ubica priznali ubistvo dvogodišnje Danke i da vode policiju do mjesta gdje je bačena. Dvogodišnja Danka je nestala prošle sedmce u utorak u Banjskom polju kod Bora.

Aleksandar Vučić objavio je da nažalost nema dobre vesti o nestanku male Danke Ilić i da su uhapšena dvojica počinilaca.

“Oni su priznali ubistvo”, kazao je Vučić i dodao sa kakvim monstrumima mi imamo posla.

“Sad je vode do mjesta gdje su bacili tijelo djeteta. Hvala policiji na velikom trudu”, kazao je Vučić.

Vučić je informaciju saopćio na press konferenciji uoči vanredne sjednice Vlade Srbije i prilikom iznošenja informacije je bio vidno potresen. Više informacija će biti saopćeno naknadno.

Kako piše Blic.rs ranije danas su pronađeni tragovi krvi na automobilu forenzičkom istragom i na osnovu toga su privedene dvije osobe.

Podsjećamo, Mala Danka nestala je u utorak, prošle sedmice, oko 13.45 i od tada joj se gubi svaki trag. U trenutku nestanka Danka se nalazila sa majkom.

Policija je u više navrata pretraživala teren u Banjskom polju kod Bora koristeći najsavremeniju opremu, ali nije pronađen niti jedan materijalni dokaz koji bi mogao da ukaže šta se desilo sa dvogodišnjom djevojčicom.


klix/ASInfo

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

IZDVOJENE VIJESTI