HomeVijestiŽiviniceŽIVINICE SERVIS: Na području Grada Živinice dogodilo se 5 saobraćajnih nezgoda i...

ŽIVINICE SERVIS: Na području Grada Živinice dogodilo se 5 saobraćajnih nezgoda i 2 požara

POLICIJSKA STANICA ŽIVINICE

Javni red i mir narušen je jednom u Prvoj ulici u Živinicama od strane jednog lica a radi se o naročito drskom ponašanju.

Krivičnih djela nije bilo. Na putevima Grada Živinica dogodilo se 5 saobraćajnih nezgoda.

Prva se dogodila na lokalnom putu Ciljuge Dubrave, u kojoj je putničko motorno vozilo sletilo sa kolovoza i oštetilo znak u vlasništvu Grada Živinice. Nastupila je materijalna šteta bez povrijeđenih lica.

Druga se dogodila na regionalnom putu R469 u mjestu Dubrave Gornje u kružnom toku, u kojoj je također vozilo ostvarilo kontakt sa saobraćajnim znakom u vlasništvu JU Direkcija regionalnih cesta TK. Nastupila je materijalna šteta bez povrijeđenih lica.

Treća saobraćajna nezgoda dogodila se na regionalnom putu R469 u mjestu Višća. U sudaru 2 putnička motorna vozila 2 lica su povrijeđena, pričinjena je i materijalna šteta.

Četvrta saobraćajna nezgoda dogodila se na raskrsnici Druge i ulice Armije BiH, došlo je do sudara 2 putnička motorna vozila, 2 lica su povrijeđena , nastupila je i materijalna šteta.

Peta saobraćajna nezgodaa dogodila se na raskrsnici Školske i Prve ulice u Živinicama gdje je vozač zbog neprilagođene brzine ostvario kontakt sa saobraćajnim znakom u vlasništvu Grada Živinice, nastupila je materijalna šteta bez povrijeđenih lica.

Bilo je i 5 prijava iz oblasti Ostalih događaja.

PROFESIONALNA VATROGASNA JEDINICA ŽIVINICE

Vatrogasci su imali 2 intervencije.

Prva se dogodila u naselju Sjever 2 gdje je gorio dimnjak porodične kuće.

Drugi požar izbio je na pomoćnoj zgradi u ulici Stara pruga u naselju Ciljuge.

Brzim uočavanjem te brzom intervencijom vatrogasaca požari su uspješno lokalizovani, pručinjene su materijalne štete bez povrijeđenih lica.

HITNA MEDICINSKA POMOĆ DOMA ZDRAVLJA ŽIVINICE

Iz Hitne službe Doma zdravlja Živinice jutor s nismo dobili i nformacije.

AS info

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

IZDVOJENE VIJESTI