HomeVijestiŽiviniceZoran Kesić 17. novembra u BKC-u Tuzla

Zoran Kesić 17. novembra u BKC-u Tuzla

Zoran Kesić, regionalno popularni kritičar i voditelj emisije „24 minuta“, 17. novembra će tuzlanskoj publici ponovo predstaviti svojom priredbom “Priče i pesme”.

Zoran Kesić, jedno je od najpoznatijih TV lica u Srbiji i jedan od najcjenjenijih satiričara i humorista u regionu bivše Jugoslavije. Autor je kompletnog scenarija za svoj nastup što samo po sebi nije garant kvaliteta, ali je bar garant da je sve njegovo i da ga niko neće tužiti za plagijat i krađu.

“Priče i pesme” je humoristička priredba koja kombinuje elemente stand up komedije, pozorišta, improvizacije, kabaretskog programa sa izvođenjem pjesama i interakcije sa publikom.

U svojoj priredbi, Kesić na zabavan, satiričan i oštar način obrađuje teme poput politike, korupcije, religije, nacionalnih mitova, penzionera, muško ženskih odnosa, umijetnosti, medija I društvenih mreža. Kesić se poigrava sa stereotipima, balansira na granici politički korektnog, ne plašeći se da u satiričnom maniru otvori i najbolnije teme.

Za svaki nastup u drugoj državi autor priprema dio materijala namijenjen baš toj državi i gradu u kome nastupa.

Mjesto i vrijeme održavanja događaja: Velika sala BKC TK u Tuzli, 17.11. 2023. / 20.00 sati

Organizator: Mondoco Sarajevo

Cijena ulaznice: 30,00 i 20,00 KM

Informacije i rezervacije ulaznica: Marketing BKC TK Tuzla svaki radni dan od 8.00 do 15.00 sati. Informacije: [email protected] / Telefon: 035 311 070. Prodaja i u sistemu Kupikartu.ba, te CD shopu Mido Tuzla.

TIP.ba/Asinfo

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

IZDVOJENE VIJESTI