HomeIzdvojenoJavni poziv za učešće u Imapkt inkubatoru poslovnih ideja u Gradu Živinice

Javni poziv za učešće u Imapkt inkubatoru poslovnih ideja u Gradu Živinice

Želiš ojačati vlastite poduzetničke vještine? Procijeniti izvodljivost poslovne ideje i naučiti izraditi poslovni plan? Dobiti finansijsku podršku za realizaciju poslovne ideje? Pokrenuti ili unaprijediti vlastiti start-up biznis? Dobiti podršku stručnjaka iz različitih oblasti i mentora u rastu i razvoju biznisa? Upoznati se i umrežiti sa drugim poduzetnicima?

Ako sve gore navedeno želite prijavite se na Javni poziv za učešće u Imapkt inkubatoru poslovnih ideja u Gradu Živinice.

Javni poziv namijenjen je osobama sa područja Grada Živinice koji imaju poslovnu ideju i žele da pokrenu i uspostave vlastiti biznis, u vidu poduzetničke djelatnosti kao osnovne djelatnosti ili dodatne djelatnosti, privrednog društva sa minimalno jednim zaposlenim.

Također, Javni poziv namijenjen je i vlasnicima postojećeg biznisa sa sjedištem na području Grada Živinice, registrovanog do godinu dana od dana objave ovog Javnog poziva, koji su zanteresovani za razvoj poduzetničkih vještina i realizaciju poslovne ideje o proširenju poslovanja.

Krajnji rok za prijave je 05.11.2023. godine!

U svrhu adekvatnog informisanja o programu, Grad Živinice i Investicijska fondacija Impakt će organizovati prezentaciju navedenog programa poslovnih ideja koja će se održati 31.10.2023. godine sa početkom u 10.00h, u Gradskoj upravi Živinice, te se ovim putem pozivaju svi zainteresirani građani da prisustvuju prezentaciji gore navedenog Javnog poziva.

IMPAKT inkubator poslovnih ideja predstavlja sveobuhvatan program podrške realizaciji poslovnih ideja koji će između ostalog, obuhvatiti program poduzetničke obuke, te finansijsku, stručnu i mentorsku podršku za najbolje ocjenjene poslovne ideje na području Živinica.

Program se realizuje u zajedničkoj saradnji između Grada Živinice, Ministarstva privrede Tuzlanskog kantona i Investicijske fondacije Impakt.

Više informacija moguće je dobiti u Službi za lokalni ekonomski razvoj, finansije i trezor Grada Živinice, na telefon 35/743-304 ili putem e-mail-a [email protected].

Javni poziv i obrazac za prijavu nalazi se na linkovima ispod.

JAVNI POZIV

PRIJAVNI FORMULAR

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

IZDVOJENE VIJESTI