HomeVijestiKALESIJA:U nesreći povrijeđena jedanaestogodišnjakinja

KALESIJA:U nesreći povrijeđena jedanaestogodišnjakinja

Jedanaestogodišnjakinja iz Kalesije povrijeđena je u nesreći koja se jučer popodne dogodila na magistralnom putu M-4 u naselju Hidani, općina Kalesija. U nesreći su učestvovali pmv. Mercedes kojim je upravljao M.B. rođen 1964. godine iz Kalesije i pješak (jedanaestogodišnjakinja).

U navedenoj saobraćajnoj nesreći teške tjelesne povrede konstatovane u UKC-u Tuzla zadobila je jedanaestogodišnjakinja i ista je zadržana na daljem liječenju. O navedenoj saobraćajnoj nesreći upoznat je dežurni kantonalni tužilac, a potrebne mjere i radnje poduzeli službenici PS i OKP PU Kalesija.

RTV Slon

Dana 29.12.2021. godine oko 13,45 sati, na magistralnom putu M-4 u naselju Hidani, općina Kalesija dogodila se saobraćajna  nezgoda u kojoj su učestvovali pmv. Mercedes kojim je upravljao M.B., rođen 1964. godine iz Kalesije i pješak (jedanaestogodišnjakinja). U navedenoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede konstatovane na UKC-u Tuzla zadobila je jedanaestogodišnjakinja i ista je zadržana na daljem liječenju. O navedenoj saobraćajnoj nezgodi upoznat dežurni kantonalni tužilac, a potrebne mjere i radnje poduzeli službenici PS i OKP PU Kalesija. ( MUP TK )

AS info

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

IZDVOJENE VIJESTI