HomeIzdvojenoMali dječak velikog srca: Drugari iz škole priredili fantastičan doček Ismailu Barlovu

Mali dječak velikog srca: Drugari iz škole priredili fantastičan doček Ismailu Barlovu

Paraplivački reprezentativac Bosne i Hercegovine Ismal Barlov je prošle sedmice na Evropskom seniorskom prvenstvu koje se održavalo u Portugalu osvojio zlatnu medalju u disciplini 50 metara prsno.

Trinaestogodišnji reprezentativac Bosne i Hercegovine historijski rezultat ostvario je u Madeiri u disciplini 50 metara prsno, a do titule šampiona Evrope u finalu je stigao sa rezultatom 1:01:15.

Nakon povratka sa Evropskog prvenstva upriličen mu je fantastičan doček u Petoj osnovnoj školi što se vidi na videoprilogu koji se nalazi u tekstu.

https://www.klix.ba/sport/plivanje/mali-djecak-velikog-srca-drugari-iz-skole-priredili-fantastican-docek-ismailu-barlovu/240429164?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR1Kk-EH2MyNjZy5yLY8kmrnG7xqaV09Lc9roiq-fZOzSllmdoi5aFebh9c_aem_AekBga1BxuUk5-GK_Fm3Gmn3yVs2VRHpyfPCqGIXSWDSKUZiJCOoBHQTJf-AW-3qR1VniDV_1hE40B6JbFkaDJb9#brid_cp_Brid_14416030

Ismail je za kratko vrijeme trudom i kvalitetnim rezultatima stekao poštovanje svojih drugara koji su mu oduševljeno aplaudirali dok je on dolazio u školu.

Inače, Barlov je također isplivao i lični i državni rekordom Bosne i Hercegovine osvojivši šesto mjesto u finalu discipline 150 metara mješovito i to sa rezutlatom 3:34.73.

klix/ASinfo

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

IZDVOJENE VIJESTI