HomeIzdvojenoSutra se okuplja fudbalska reprezentacija BiH

Sutra se okuplja fudbalska reprezentacija BiH

Fudbalska reprezentacija BiH okupit će se sutra na Ilidži, a za 18 sati u Butmiru je planiran prvi trening u okviru priprema za predstojeće prijateljske duele sa Engleskom i Italijom.

Naša selekcija će se u ovom Trening centru pripremati do nedjelje kada će čarter letom iz Sarajeva otputovati za Newcastle gdje će na u ponedjeljak 3. juna na stadionu St. James Park odigrati duela sa Engelskom.

Dan poslije ovog susreta reprezentacija će otputovati za Pisu a potom i u Empoli gdje će u nedjelju 9. Juna na stadionu Carlo Castellani sa početkom u 20 sati i 45 minuta igrati prijateljski meč sa domaćom Italijom.

Biće ovo prve utakmice naše fudbalske reprezentacije pod vodstvom novog selektora Sergeja Barbareza koji je prije dvanaest dana objavio spisak od 23 igrača a koji je već pretrpio određene promjene. U međuvremenu poziv je odbio igrač banjalučkog Borca David Vuković, povratnik u dres sa nacionalnim grbom Ermin Bičakčić se povrijedio, a pozive su naknadno dobili: Dario Šarić, Madžid Šošić, Nail Omerović, Nihad Mujakić i Stjepan Lončar.    

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

IZDVOJENE VIJESTI