HomeIzdvojenoTuzla: Djed pretučen nakon što je došao po unuka u školu, djeca...

Tuzla: Djed pretučen nakon što je došao po unuka u školu, djeca sve gledala

Danas se u neposrednoj blizini školskog dvorišta OŠ “Miladije” dogodio fiziki napad na muškarca incijala A.S. rođenog 1958. godine.

Naime, kako nezvanično saznajemo A.S. došao je pred školu po svog unuka koji je završavao nastavu u prvoj smjeni kada je na njega fizički nasrnula osoba poznata u naselju Miladije po problematičnom ponašanju ali navodno i kozumiranju narkotičkih sredstava.

Fizički napad u kojem je preučen A.S. 65-godišnji djed učenika OŠ “Miladije” dogodio se naočigled brojne djece koja su se u tom trenutku zatekla u školskom dvorištu.

Nakon silnih udaraca pesnicama A.S. je pao na asfalt.

“Pacijent inicijala A.S. (1958.) obrađen na prijemu Klinike za ortopediju i traumatologiju, te upućen na dodatnu dijagnostiku na Kliniku za plastičnu i maksilofacijlanu hirurgiju hirurgiju UKC-a Tuzla” – saopćila je za medije Ersija Ašćerić – Mujedinović šefica Službe za komunikacije UKC-a Tuzla.

Iz Uprave policije MUP-a TK potvrdili su da se ovaj incident dogodio jutros oko 11:30 sati i da je o svemu obaviješten dežurni Tužilac Tužilaštva Tuzlanskog kantona.

Napadač je kako saznajemo identifikovan ali još uvijek nije priveden u policijske prostorije.

Službenici PS Zapad | Tuzla obavili su uviđajne radnje i poduzeli sve potrebne aktivnosti na rasvjetljavanju ovog nemilog događaja. Uskoro više informacija…


tuzlanski/ASInfo

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

IZDVOJENE VIJESTI