HomeIzdvojenoLjepotice iz svih dijelova BiH stigle u Sarajevo: U punom jeku pripreme...

Ljepotice iz svih dijelova BiH stigle u Sarajevo: U punom jeku pripreme za izbor Miss Turizma BiH

Prestižni izbor Miss Turizma BiH biće održan u subotu 28. oktobra u banjalučkoj Sportskoj dvorani ’’Borik’’, a za titulu najljepše takmičiće se 20 djevojaka koje dolaze iz svih dijelova BiH.

Djevojke su se u prethodna tri dana pripremale za veliko finale u sarajevskom hotelu ’’Bosmal Arjaan By Rotana’’ i imale nezaboravno iskustvo.

“Izbor Miss Turizma BiH nije samo izbor najljepše djevojke. Svaka od finalistkinja će imati priliku predstaviti svoju ljepotu i talente, kako bi osvojila srca žirija i publike. Za svaku od njih ovo je odlična prilika za sticanje iskustva, izgradnju samopouzdanja i promociju svojih ciljeva i vrijednosti’’, izjavila je Jelena Joksimović, PR Direkcije Miss Turizma BiH.

Prema njenim riječima, vrijeme tokom priprema u Sarajevu je ispunjeno snimanjima promotivnih razglednica, uvježbavanjem koreografije te odabirom garderobe i obuće koju će nositi na izboru.

Joksimovićeva napominje da, nakon Sarajeva, slijede pripreme u ’’Termama Ozren’’, ZTC ’’Banja Vrućica’’ i banjalučkom hotelu ’’Jelena’’.

’’Sada je već jasno da će banjalučki ‘Borik’ 28. oktobra biti domaćin spektakularnog događaja za koji već sada vlada veliko interesovanje, ne samo u BiH nego i u regionu.

Specijalni gost te večeri biće Alen Slavica, koji za ovu prililiku dolazi iz Amerike, kao i naše regionalne zvijezde’’, izjavila je Joksimovićeva.

tuzlanski.ba/ASinfo

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

IZDVOJENE VIJESTI