HomeVijestiŽiviniceŽIVINICE: JU Dječije obdanište - tradicionalna priredba povodom Nove godine

ŽIVINICE: JU Dječije obdanište – tradicionalna priredba povodom Nove godine

Tradicionalno, već dugi niz godina, pa tako i danas u JU Dječije obdanište Živinice organizovana je priredba pod nazivom “Dan dječije radosti”. Veselo je danas bilo u holu ove javne ustanove uz bogat i zabavan program koji su pripremili polaznici i uposlenici. Neizostavno je i druženje sa Djeda Mrazom i podjela novogodišnjih paketića.

Oko 200 mališana, polaznika JU Dječije obdanište Živinice, iz svih grupa osim najmlađih jasličkih grupa, pokazalo je talenat kroz različite sekcije i izvedbe. Program je bio raznolik, recitali, igrogazi, ritmika, drama, hor, moderni plesovi i folklor pokazani su danas a na njima su uposlenici JU Dječije obdanište Živinice sa djecom vrijedno radili prethodna dva mjeseca.

“Ponosna sam danas, kao i svaki puta do sada na svu našu djecu, na svoj kolektiv, koji svaki put nadmaši moja očekivanja. Djeci je ova priredba posebna jer im omogućimo druženje i fotografisanje sa Djeda Mrazom što za njih predstavlja posebnu čar” kazala je direktorica JU Dječije obdanište Živinice te uputila čestitku povodom nastupajućih novogodišnjih praznika “Korisnicima naših usluga, našoj djeci i njihovim roditeljima, svom kolektivu i svima upućujem iskrene čestitke za Novu godinu i želim mnogo zdravlja i sreće u privatnom i poslovnom planu” dodala je direktorica Andelić.

AS info

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

IZDVOJENE VIJESTI